Imatge La història de la gastronomia és la història del món

La història de la gastronomia és la història del món

— Carme Ruscalleda

Imatge La cultura d'un país té diverses vies de comunicació culturals: la seva història, llengua,  art, tradicions, arrels, però també a través de la seva gastronomia i alimentació.

La cultura d'un país té diverses vies de comunicació culturals: la seva història, llengua, art, tradicions, arrels, però també a través de la seva gastronomia i alimentació.

— Joan Roca

Imatge El nostre menjar hauria de ser la nostra medicina i la nostra medicina hauria de ser el nostre menjar

El nostre menjar hauria de ser la nostra medicina i la nostra medicina hauria de ser el nostre menjar

— Hipòcrates

  • Els nostres objectius

    Seguim sempre els nostres valors i filosofia

  • Salut i qualitat

    Salut i qualitat

    Receptari ric i nutritiu. Productes frescos, ecològics, de temporada i proximitat.

  • Valors

    Valors

    Adaptació, implicació, compromís, excel·lència, passió i responsabilitat.

  • Factor humà

    Factor humà

    Aportem el nostre coneixement, expertesa i implicació amb la finalitat d’aconseguir els nostres compromisos.

  • Pedagogia activa

    Pedagogia activa

    Treballar els interessos dels alumnes respectant les seves necessitats i ritmes, convertint-los en els protagonistes.

Imatge Temporalitat, proximitat i ECOLÒGIC

Temporalitat, proximitat i ECOLÒGIC

Compromesos amb la ecosostenibilitat

Busquem sempre els millors ingredients, de la millor qualitat possible. Aquests són, sens dubte, una matèria primera de temporada, ecològica i de proximitat, conreats i recol·lectats en el seu punt òptim de maduració sense pesticides ni productes químics de síntesi.

Imatge Projecte pedagògic

Projecte pedagògic

L'escola, les famílies i els alumnes: la clau del projecte

Fomentem durant l’estona de migdia el desenvolupament de les seves capacitats, fomentant la autonomia i respectant  les seves necessitats i processos. Els nostres monitors ofereixen activitats, taller i jocs que fomentin els hàbits, els valors i l’educació emocional.

Imatge El nostre projecte: d'on venim i què fem

El nostre projecte: d'on venim i què fem

Gestionem els menjadors escolars

Tots els nostres menús s’elaboren íntegrament a les cuines de les escoles i entenem la cuina, no només com un espai on es processen els aliments aplicant diverses tècniques culinàries i seguint una recepta, sinó com un espai on transmetre una filosofia culinària de base, on el respecte i l’afecte formen una part molt important a l’hora d’elaborar els nostres menús dia rere dia.

Imatge Intereco, certificadora externa independent, audita els ingredients ecològics dels menús d'ecoarrels

Intereco, certificadora externa independent, audita els ingredients ecològics dels menús d'ecoarrels

Imatge Slow Food

Slow Food

Bo, nèt i just.

Imatge EcoLocal

EcoLocal

Certificat d'aliments ecològics i de proximitat.

Imatge Vols treballar amb nosaltres?

Vols treballar amb nosaltres?

Omple el següent formulari i comença a treballar amb nosaltres!